%19 %755 %2024
Memur Haberleri
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA Ekonomi TCDD 2024 işçi alım başvurusu! 195 işçi alımı için aranan şartlar ve evraklar neler? Nereden kimler başvuru yapabilir?

TCDD 2024 işçi alım başvurusu! 195 işçi alımı için aranan şartlar ve evraklar neler? Nereden kimler başvuru yapabilir?

TCDD 2024 işçi alım başvurusu başladı; 195 işçi alımı için aranan şartlar, gerekli evraklar ve başvuru detayları merak konusu oldu. Başvuru yapmak isteyenler, kimlerin nereden ve nasıl başvuru yapabileceğini öğrenmek için aramalarını sürdürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TCDD 2024 işçi alım başvurusu! 195 işçi alımı için aranan şartlar ve evraklar neler? Nereden kimler başvuru yapabilir?

TCDD 2024 işçi alımı için başvurular başladı ve 195 işçi alımı için aranan şartlar ile gerekli evraklar açıklandı. TCDD Taşımacılık AŞ tarafından yapılacak alımlar, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 12 Ağustos 2024 tarihinde başladı ve son başvuru tarihi 16 Ağustos 2024 olarak belirlendi. Başvurular için belirlenen genel şartlar ve gerekli evrakların yanı sıra, kimlerin ve nereden başvuru yapabileceği ile ilgili tüm detaylar bu haberde sizlerle.

TCDD 2024 İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

TCDD'nin bu yıl yapacağı 195 işçi alımı için başvurular, İŞKUR internet sitesi üzerinden online olarak kabul edilecek. Adaylar, yalnızca bir iş yeri ve meslek dalı için başvuruda bulunabilecekler. Başvuruların kabul edilmesi için KPSS puanı, eğitim düzeyi ve ikametgah gibi belirli şartların sağlanması gerekiyor.

Başvuru Şartları Nelerdir?

TCDD işçi alımında aranan genel şartlar arasında, affedilmiş olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, 18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşını aşmamış olmak, askerlikle ilişiği olmamak, ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak gibi kriterler yer alıyor. Ayrıca, adayların gece çalışması, vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlamaları ve görevlerini yerine getirmeye engel bir sağlık problemleri olmaması gerekmektedir.

Başvuru Evrakları Nelerdir?

Başvuru yapacak adayların diploma fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, askerlik belgesi, KPSS sonuç belgesi, adli sicil belgesi, ve e-devlet üzerinden alınacak yerleşim yeri bilgisi raporu gibi belgeleri hazırlamaları gerekiyor. Başvurular sonucunda başarılı olan adaylar, 02/09/2024 - 13/09/2024 tarihleri arasında evrak teslim işlemlerini tamamlayarak, TCDD Taşımacılık AŞ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'na teslim edecekler.

TCDD İşçi Alımı Başvuru Süreci ve Duyurular

Başvuru sürecinde ve sonrasında yapılacak tüm duyurular, TCDD Taşımacılık AŞ'nin resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Evrak teslim sonuçları 19 Eylül 2024 tarihinde açıklanacak ve ardından sözlü sınav tarihleri de duyurulacaktır.

TCDD 2024 İşçi Alımı İçin Son Başvuru Tarihi

TCDD işçi alımı için son başvuru tarihi 16 Ağustos 2024 olarak belirlenmiştir. Adayların, başvurularını bu tarihe kadar İŞKUR üzerinden tamamlamaları gerekmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DGS 2024 sonuçları açıkladın mı, E-devlet sorgulama! Ne zaman DGS sonuçları açıklanır?

DGS 2024 sonuçları açıkladın mı, E-devlet sorgulama! Ne zaman DGS sonuçları açıklanır?